admin2021-02-14504andintelevisionTV人们他们电视

今天初中学生英语作文范文大全要给大家带来的英语范文是:电视是福是祸TV: a Blessing or a Curse,希望对初中学生写作英语作文有帮助。

TV: a Blessing or a Curse

Nowadays television plays such an important role in pepople' s life that watching TV has become part of people' s life in many families.  Is TV a blessing or a curse? Obviously, television, like anything else, has more than one face.   As is known to us, television presents a vivid and colorful world for people. Through TV, people can learn what is happening across the world and are better informed of the latest development in science and technology. TV broadens people' s scope of knowledge. In this sense,TV is a blessing. However, television can also be harmful. The rays sent out from TV screen are harmful to people. Furthermore, attacted by their favourite programmes, many people tend to watch TV too often or for a long time. And as aresult, their studies, and work may be neglected. Especially, ifchildren stay up too late at night watching TV, they will feel sleepy in class the next day, and thus they will fall behind in their studies.

标题:电视:1福是祸,电视是福

内容:电视:1福是祸现在电视剧这样的一个pepople重要作用氏生活,看电视已成为人们的许多家庭生活的一部分。电视是福是祸?显然,电视,其他任何事情一样,有一个以上的脸。正如我们所知,电视列出群众上了一堂生动的,丰富多彩的世界。通过电视,人们可以了解正在发生的事情在世界各地,并更好地在科学和技术的最新发展情况。电视拓宽人们的知识范围。在这个意义上说,电视是一件幸事。但是,电视也可以是有害的。发出的光线从电视屏幕出有害的人。此外,他们最喜欢的节目attacted,许多人看电视,往往还是很长一段时间。正如aresult,他们的研究和工作可能被忽略。特别是,ifchildren熬夜看电视也在深夜,他们会感到困倦,在课堂上,第二天,因此他们将下降在学业上落后。电视是福还是祸现在电视在人们的生活中扮演了十分重要的角色,看电视已成为人们生活的一部分。电视究竟是福还是祸?很显然,电视像其他的事物一样,有利也有弊。众所周知,电视为人们展示了一个生动多彩的世界。通过电视,人们能得知现在世界上正在发生的事情,更好地了解科学技术的最新发展。电视扩大了人们的知识面。从这个意义上说,电视是福。但是,电视也是有害的。电视屏幕发出的射线对人们有害。此外,受他们喜欢的电视节目的吸引,许多人常常长时间,过多地看电视,结果学习和工作都被忽略了,特别是孩子们如果晚上熬夜看电视,第二天上课时就会困倦,从而影响学习。我认为,电视本身既不是福也不是祸。理智利用电视可以产生很好的效果,否则,就会产生不好的影响。

本文由初中英语作文网提供!

以上关于电视是福是祸TV:的英语作文a Blessing or a Curse英语范文由小编收集自网络,不知道有没有帮助到您写作电视是福是祸TV: a Blessing or a Curse。

转载声明:本站发布文章及版权归原作者所有,转载本站文章请注明文章来源!

本文链接:https://www.chinglish.ac.cn/zxs/czsyD4cbw7z.html

网友评论