我的旅游计划 My travel plan

admin2021-02-14194My travel planwinter holiday加拿大堆雪人寒假计划我的旅游计划滑雪寒假暑假计划

今天初中学生英语作文范文大全要给大家带来的英语范文是:我的旅游计划 My travel plan,希望对初中学生写作英语作文有帮助。

Winter holiday is coming. It's in  December or January.I have a plan for it. I am going to Canada during this winter holiday. I will go there by plane with my parents and friends. I am going to stay with my aunt and uncle. There will be snow everywhere. We can make snowmen there. We're going to go skiing, ice-skating and have some Canadian food. We are going to visit the Niagara Falls. It's a famous waterfall in Canada. We will also take some photos of it. I hope we can have a grate time in Canada!

寒假就要来了,一般是在十二月或者一月。我有个计划。这个寒假,我打算和我的父母以及朋友一起坐飞机去加拿大旅游。我将会和我的叔叔婶婶一起住。那里到处都是雪。我们可以做堆雪人、滑雪、滑冰、吃些加拿大的食物。我们将会去参观尼亚加拉瀑布。在加拿大那是个著名的瀑布。我们将会拍一些尼亚加拉瀑布的照片。我希望我们能在加拿大玩得开心!

投稿人:Wendy

城市:中山市

学校:小榄镇花城中学

以上关于我的旅游计划的英语作文My travel plan英语范文由小编收集自网络,不知道有没有帮助到您写作我的旅游计划 My travel plan。

本文链接:https://www.chinglish.ac.cn/zxs/czskCTKTbPi.html