admin2021-02-14324communicatejoboppotunitypopularsubjectusefulEnglish我最喜欢的用途英语课程

今天初中学生英语作文范文大全要给大家带来的英语范文是:我最喜欢的课程——英语 My Favorite Subject---English,希望对初中学生写作英语作文有帮助。

I like English most, because English is so popular these days. As far as I’m concerned, English is a well-known international language. If I could speak English well, I would be able to communicate with the people all over the world.

我最喜欢英语,因为英语在这段时间很流行。我觉得英语是总所周知的国际语言。如果我能说好英语,我就可以和世界各地的人交流了。

Nowadays, English is widely used in news, business, communication and tourism. Especially after China enters WTO, our country needs more genius who is good at English. Mastering English can help us find more job opportunities.

如今,英语在新闻,商务,通信和旅游上被广泛使用。尤其是在中国加入WTO之后,我国需要更多擅长英语的人才。掌握英语能帮助我们找到更多的就业机会。

What’s more, some English speaking countries like Australia, New Zealand, America and Canada are very beautiful. I want to travel to these countries very much. So I must learn English well.

更重要的是,一些说英语的国家如澳大利亚,新西兰,美国和加拿大都很漂亮。我非常想去那些国家旅行。所以我必须学好英语。

以上关于我最喜欢的课程——英语的英语作文My Favorite Subject---English英语范文由小编收集自网络,不知道有没有帮助到您写作我最喜欢的课程——英语 My Favorite Subject---English。

本文链接:https://www.chinglish.ac.cn/zxs/czsjTyd9nLI.html