admin2021-02-14121National Day保持联系keep in touch假期国庆节国庆节计划

今天初中学生英语作文范文大全要给大家带来的英语范文是:国庆节计划 My Plans on National Day,希望对初中学生写作英语作文有帮助。

Every person loves the National Day, because they will have the holiday and can take some rest. For me, I am so looking forward to the holiday, I have made some plans. First, I will take a visit to my grandparents. I haven’t seen them for more than two months, I have promised them to visit them. Staying with my grandparents always brings me happy memories. Second, my family decided to have the picnic with my uncles. The families always have some activities, so that we can keep in touch. I can play with my cousins, we are intimate friends. It is good to have the family get together. I am sure I will have a good time.

大家都喜爱国庆节,因为他们有假期,可以休息。对于我来说,我很期待假期,我已经制作了一些计划。第一,我会去看望祖父母。我已经有2个月没看望他们了,我答应了要去看望他们。和祖父母呆在一起总能带给我快乐的回忆。第二,我的家人决定和叔叔们一起野餐。我们家庭间总会有一些活动,这样我们才能保持联系。我可以和表亲们一起玩耍,我们是亲密无间的朋友。家庭聚集在一起真好。我确定我的假期会过得很愉快。

以上关于国庆节计划的英语作文My Plans on National Day英语范文由小编收集自网络,不知道有没有帮助到您写作国庆节计划 My Plans on National Day。

本文链接:https://www.chinglish.ac.cn/zxs/czsU2AoPU9m.html