admin2021-02-143362012年londonolympic gamessummervacation伦敦假期夏天夏季奥运会2012伦敦奥运会奥运会

今天初中学生英语作文范文大全要给大家带来的英语范文是:伦敦奥运会 The London Olympic Games,希望对初中学生写作英语作文有帮助。

The London Olympic Games was hold in the year of 2012. In the summer, I was on vacation, so I had time to appreciate the big party. There were so many athletes took part in the games, I was so excited when I saw our country’s team. I watched all kinds of sports, I like driving most. Driving is our country’s skillful sport, we has won many golf medals in the last Olympic games. The athletes stood on the board, made some ready for the action, then when the referee said go, they would drive into the water with wonderful move. This was so amazing to watch, the whole summer, I enjoyed the big party.

伦敦奥运会在2012年举行。在这个夏天,我正在放假,所以我有时间是享受这场盛宴。很多运动员参加了运动会,当我看到我们国家队的时候,我很兴奋。我观看了各种各样的运动,我最喜欢跳水。跳水是我们国家的强项,在此前的奥运会上,我们已经赢得了很多金牌。运动员站在板上,做好预备动作,当裁判讲开始的时候,他们就跳进水里,做着美妙的动作。这看着多么神奇的,整个夏天,我在享受着这场盛宴。

以上关于伦敦奥运会的英语作文The London Olympic Games英语范文由小编收集自网络,不知道有没有帮助到您写作伦敦奥运会 The London Olympic Games。

本文链接:https://www.chinglish.ac.cn/zxs/czsFaHwP5uz.html